PIP - Partners in Protection

PIP is een programma van het Canada Border Services Agency (CBSA) die beroep doet op de medewerking van het bedrijfsleven ter verbetering van de veiligheid voor de handel, bestrijding van de georganiseerde criminaliteit & terrorisme en ter voorkoming van smokkel. Op 30 juni 2008 is een verbeterd PIP programma geïntroduceerd. Het implementeert minimale beveiligingsvereisten; verplichte site validatie, herplaatsing, beroepsbeleid & procedures en een geautomatiseerd toepassingsproces. Deze stappen ter versterking van het PIP-programma zorgen voor betere uitlijning met internationale normen.

Als geaccrediteerde/gekwalificeerde onafhankelijke partij wordt b2bSustainable al jarenlang ingeschakeld als tussenpersoon/partner om deze PIP audits wereldwijd uit te voeren.

Indien u op zoek bent naar Nederlandstalige auditoren en/of meer informatie wilt over PIP, kunt u ons op naast genoemd telefoonnummer bereiken, of laat uw telefoonnummer en/of emailadres achter [klik hier]. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.