Over ons

b2bSustainable

Missie - Zoveel mogelijk bedrijven en organisaties helpen bij het verduurzamen van zowel hun eigen bedrijfsprocessen als die van hun supply chain door middel van sociaal ethische audits en advisering op het gebied van duurzaamheid.

Visie - Het creëren van een veilige en gezonde werkomgeving voor zoveel mogelijk werknemers op deze aarde, waarbij een eerlijke beloning het uitgangspunt is. Toepassing gebeurt door middel van wet- en regelgeving, aangevuld met keurmerken en managementsystemen. b2bSustainable is behulpzaam bij het toezicht op de naleving hiervan voor zowel uw eigen bedrijfsvoering als voor die van de toeleveranciers.

Certificeringen & accreditaties

Onze auditoren hebben o.a. de volgende certificaten en accreditaties:
BSCI, CPI, EICC, McDonald's, Nike, SA8000, ISO14001, Tesco & Walmart.

Ons team

Henk Palte is als Algemeen Directeur zeer betrokken bij het welzijn en veiligheid van personeel op de werkvloer. Zijn jarenlange ervaring van inspecties en audits deelt hij graag met diegenen die daar open voor staan. Hij geeft trainingen op het gebied van veiligheid en workshops voor bedrijven en/of personen die meer willen weten over ethische klantenprogramma's. Meer weten over Henk? Ga hier naar zijn LinkedIn-profiel.

Emanuel da Costa is onze Financieel Directeur en heeft als voormalig financieel auditor bij een vooraanstaand internationaal accountancy kantoor een schat aan ervaring opgedaan die wordt gebruikt om bedrijven te beoordelen en - indien nodig – bij interne processen bij te staan. Met zijn ISO 14001 certificering is hij een welkome hulp om milieuprogramma's te beoordelen. Meer weten over Emanuel? Ga hier naar zijn LinkedIn-profiel.

Awinash Gangadin gebruikt zijn bedrijfseconomische achtergrond om bedrijven bij te staan in hun vraagstukken op het gebied van bedrijfsprocessen. Zijn kwaliteit om zaken helder en duidelijk te kunnen verklaren wordt zeer gewaardeerd door de organisaties waar we mee samenwerken. Meer weten over Awinash? Ga hier naar zijn LinkedIn-profiel.

Laura Kiemeney is een charmante dame die in korte tijd een organisatie kan beoordelen en de vinger op de zere plek kan leggen. Met haar kritische blik, punctualiteit en kennis is ze van grote waarde om een bedrijf te helpen om te voldoen aan eisen van de wet en klanten. Meer weten over Laura? Ga hier naar haar LinkedIn-profiel.

Renske Willers is met haar leergierigheid en betrokkenheid van grote waarde om bedrijven te kunnen bijstaan in verandering en verbeterprocessen. De brede ervaring die ze meeneemt uit voorgaande functies dragen bij om een veranderproces tot stand te kunnen brengen. Meer weten over Renske? Ga hier naar haar LinkedIn-profiel.

Fons Deckers is onze Inspecteur die een rijke ervaring heeft met het controleren van goederen in binnen- en buitenland. Zijn technische kennis en communicatieve vaardigheden worden door al onze klanten gewaardeerd.

Gaby Hoogstraaten is onze spin in het web. Zij zorgt met haar charme, kennis en adequate reageren ervoor dat onze klanten zich heel snel thuis voelen bij onze organisatie. Tevens zorgt ze dat alle audit-, inspectie-, training- en workshopaanvragen op een snelle manier worden ingepland en onze mensen van de nodige informatie worden voorzien.

Marcella van Zetten is onze financiële ondersteuner. Zij zorgt ervoor dat de financiële administratie up-to-date is en ondersteunt alle auditors op het gebied van rapportage.

Wij hebben in ons verzorgingsgebied de beschikking over een vast aantal tolken en vertalers die onze medewerkers bijstaan in geval onze diensten worden gevraagd bij o.a. migranten vraagstukken.