Over ons

b2bSustainable

Missie - Zoveel mogelijk bedrijven en organisaties helpen bij het verduurzamen van zowel hun eigen bedrijfsprocessen als die van hun supply chain door middel van sociaal ethische audits en advisering op het gebied van duurzaamheid.

Visie - Het creëren van een veilige en gezonde werkomgeving voor zoveel mogelijk werknemers op deze aarde, waarbij een eerlijke beloning het uitgangspunt is. Toepassing gebeurt door middel van wet- en regelgeving, aangevuld met keurmerken en managementsystemen. b2bSustainable is behulpzaam bij het toezicht op de naleving hiervan voor zowel uw eigen bedrijfsvoering als voor die van de toeleveranciers.

Certificeringen & accreditaties

Onze auditoren hebben o.a. de volgende certificaten en accreditaties:
BSCI, CPI, EICC, McDonald's, Nike, SA8000, ISO14001, Tesco & Walmart.

Ons team

Henk Palte is als Algemeen Directeur zeer betrokken bij het welzijn en veiligheid van personeel op de werkvloer. Zijn jarenlange ervaring van inspecties en audits deelt hij graag met diegenen die daar open voor staan. Hij geeft trainingen op het gebied van veiligheid en workshops voor bedrijven en/of personen die meer willen weten over ethische klantenprogramma's. Meer weten over Henk? Ga hier naar zijn LinkedIn-profiel.

Awinash Gangadin gebruikt zijn bedrijfseconomische achtergrond om bedrijven bij te staan in hun vraagstukken op het gebied van bedrijfsprocessen. Zijn kwaliteit om zaken helder en duidelijk te kunnen verklaren wordt zeer gewaardeerd door de organisaties waar we mee samenwerken. Meer weten over Awinash? Ga hier naar zijn LinkedIn-profiel.

Renske Willers is met haar leergierigheid en betrokkenheid van grote waarde om bedrijven te kunnen bijstaan in verandering en verbeterprocessen. De brede ervaring die ze meeneemt uit voorgaande functies dragen bij om een veranderproces tot stand te kunnen brengen. Meer weten over Renske? Ga hier naar haar LinkedIn-profiel.

Gaby Hoogstraaten is onze spin in het web. Zij zorgt met haar charme, kennis en adequate reageren ervoor dat onze klanten zich heel snel thuis voelen bij onze organisatie. Tevens zorgt ze dat alle audit-, inspectie-, training- en workshopaanvragen op een snelle manier worden ingepland en onze mensen van de nodige informatie worden voorzien.

Marcella van Zetten is onze financiële ondersteuner. Zij zorgt ervoor dat de financiële administratie up-to-date is en ondersteunt alle auditors op het gebied van rapportage.

Wij hebben in ons verzorgingsgebied de beschikking over een vast aantal tolken en vertalers die onze medewerkers bijstaan in geval onze diensten worden gevraagd bij o.a. migranten vraagstukken.